Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Zingt Ruslana in ‘The Masked Singer’?

Zit er opnieuw een Songfestivalwinnaar achter een van de maskers in The Masked Singer op VTM? Die vraag stellen heel wat kijkers zich na de eerste uitzending van het nieuwe seizoen. De stem van deelnemer Zeeduivel lijkt verdacht veel op die van de laureate van 2004, Ruslana. Het zou best kunnen dat de zangeres van Wild Dances in de voetsporen mag treden van Johnny Logan én Sandra Kim, die het eerste seizoen van het uitermate populaire programma won.

Met Sandra Kim en Johnny Logan, doken de Songfestivalwinnaars van 1986 en (onder andere) 1987 al op in The Masked Singer. Nu tijd voor Céline Dion? Zij kon zich waarschijnlijk niet vrijmaken, maar het zou best kunnen dat de programmamakers een waardig alternatief vonden in Oekraïne.

2004

Online gonst het van de geruchten dat Zeeduivel niemand minder dan Ruslana is. Zij won in 2004 voor Oekraïne het Songfestival met de moderne klassieker Wild Dances. Gaat ze nu ook in The Masked Singer met de overwinning aan de haal? Bepaalde tips hebben alvast een link met de zangeres.

Bekijk het eerste optreden van Zeeduivel:

play

Advertentie