Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSUNCATEGORIZED

Hatari komt naar Nederland

Hatari, de antikapitalistische band die IJsland dit jaar vertegenwoordigde, is aangekondigd als een van de acts op het Eindhovense Bloodshed Fest, een metalfestival dat doorgaat op 13 en 14 september 2019. Hatari zal optreden op 13 september. Een dag later volgt nog een ander optreden.

Op 14 september zal Hatari optreden op Baroeg Open Air in Rotterdam. Dat is een eendagsundergroundfestival dat doorgaat in het Zuiderpark nabij de Ahoy in Rotterdam, waar zoals we weten in 2020 mogelijk het Songfestival plaats zal vinden. Tickets voor Bloodshed Fest zijn hier te koop en voor Baroeg Open Air via deze link.

Netta en Conchita op Pride

Er is ook nog een andere Songfestivaltopper die naar Nederland komt, Netta, de Israëlische die in 2018 in Lissabon het festival won. Zij zal optreden op het slotfeest van de Pride Amsterdam op 4 augustus. Naar verwachting zal ze haar nummers Toy, Nana Banana en Bassa Sababa zingen. Ook Conchita Wurst, winnares van het Eurovisiesongfestival in 2014, zal er zijn tijdens de Pride Amsterdam. Hij maakt deel uit van de jury die de boten beoordeelt tijdens de Canal Parade op zaterdag 3 augustus, een dag eerder dan Netta er zal zijn dus.

She won Eurovision 2018 with the song 'Toy'. This year the wonderful Netta Barzilai נטע ברזילי will be performing at the…

Geplaatst door MainStage Pride Amsterdam op Donderdag 27 juni 2019

Advertentie