Wedstrijd

WEDSTRIJDEX-DEELNEMERS

Win het gloednieuwe album van Conchita Wurst

Vandaag op 19 oktober komt het nieuwste album uit van Conchita Wurst. From Vienna with Love is pas de tweede langspeler van de Songfestivalwinnares van 2014. Haar inzending van toen staat ook op de cd. Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een exemplaar.

Na haar overwinning in Kopenhagen ontdekte Conchita de magie van symfonische muziek. Het is dan ook geen toeval dat From Vienna with Love een samenwerking werd met symfonieorkest Wiener Philharmoniker. Wurst nam deze keer geen nieuwe liedjes op. Op de cd staan liedjes die Conchita nauw aan het hart liggen. Zo krijgen nummers van Céline Dion, Shirley Bassey, Sam Smith en Hildegard Knef nieuwe versies.

Leuke extra: het negende liedje op het album is de langere versie van Rise Like a Phoenix, voor het Songfestival werd de inzending namelijk ingekort.

De hele tracklist:

Writing’s on the Wall 
Have I Ever Been in Love 
Colors of the Wind 
The Sound of Music
Get Here 
Where Do I Begin 
All by Myself 
The Way We Were 
Rise Like a Phoenix 
Moonraker 
Uninvited 
Für mich soll’s rote Rosen regnen

Doe mee aan onze wedstrijd

Dankzij Sony Music mogen wij tien exemplaren weggeven van Conchita’s nieuwste cd. Wat moet je doen om kans te maken? Volg onze pagina op Facebook, Instagram of Twitter, en stuur ons daar een privéberichtje met een leuk antwoord op onderstaande vraag:

Conchita coverde op haar nieuwe cd veel liedjes van grote diva’s. Wie is jouw favoriete Songfestivaldiva en waarom?