Algemeen

ALGEMEEN

Bestel hier het boek ’65 jaar België op het Songfestival’

Via deze pagina kun je nu al een exemplaar bestellen van het eerste boek dat de Belgische Songfestivalgeschiedenis bundelt. Het boek zelf verschijnt in maart 2021 bij uitgeverij Baeckens Books.

In 2021 blaast het Eurovisiesongfestival 65 kaarsjes uit. België nam in 1956 deel aan de allereerste editie. Binnenkort verschijnt eindelijk het eerste naslagwerk over Belgische Songfestivalgeschiedenis. Jonathan Hendrickx en Jasper Van Biesen, beiden redacteurs bij deze site, documenteerden voor Songfestival.be de hele vaderlandse historiek op ’s werelds grootste muziekwedstrijd. Daarnaast gingen ze met ruim dertig voormalige Belgische Songfestivalkandidaten in gesprek over hun deelname. Binnenkort ontdek je met wie!

De rijke geschiedenisteksten en openhartige interviews worden afgewisseld met tal van exclusieve foto’s van vroeger en nu. Peter Van de Veire, al jaren de vaste Vlaamse commentator van de internationale Songfestivaluitzendingen op de VRT, neemt het voorwoord voor zijn rekening.

Nu al in voorverkoop beschikbaar

Het eindresultaat is het eerste op en top Belgische Songfestivalboek, en ligt vanaf woensdag 17 maart 2021 in de boekhandel. Maar je kunt het boek nu al bestellen om het als een van de eersten in handen te hebben! Met trots kondigen we aan dat Standaard Boekhandel de officiële voorverkoop van ons boek op zich neemt.

KLIK HIER EN BESTEL JOUW EXEMPLAAR

Songfestival.be vzw, de vrijwilligersorganisatie achter deze website, organiseert ook een eigen, kleinere voorverkoop voor onze trouwe volgers en sympathisanten. Door je exemplaar rechtstreeks bij ons te kopen, steun je de werking van onze vzw. Koop via deze link rechtstreeks bij ons.

Praktisch
65 jaar België op het Songfestival. Alle artiesten. Alle Verhalen
± 400 pagina’s
170 x 240 mm
ISBN: 978 90 5924 939 4
Kleur
€ 24,99

Advertentie