Algemeen

ALGEMEEN

Céline Dion in tranen bij Billboard Music Awards

Canadese zangeres Céline Dion heeft op de voorbije Billboard Music Awards in de VS de prestigieuze Icon Award gekregen voor haar hele carrière. De diva kon haar tranen niet bedwingen toen haar 15-jarige zoon René-Charles met de award het podium opliep.

Céline Dion had eerder op de avond de pannen van het dak gezongen. Céline bracht op de Billboard Music Awards haar nieuwe single, de veelzeggende cover Show Must Go On. Enkele beelden:

 

Achteraf won ze de Icon Award. De songfestivalwinnares kreeg het zichtbaar moeilijk toen ze de prijs uit handen kreeg van René-Charles, haar 15-jarige zoon. Céline is pas de vijfde artiest die de Icon Award van Billboard krijgt. Eerdere winnaars waren Neil Diamond, Stevie Wonder, Jennifer Lopez en de pas overleden Prince.

‘Het spijt me echt dat ik huil’, begon emotionele Dion haar speech. Ik wil sterk zijn voor mijn familie en mijn kinderen. En ik verwachtte dit niet. Het spijt me. Ik wil niet huilen waar jullie bij zijn. Jullie maken me zo gelukkig.’ De Canadese ster bedankte verder al de fans en haar in januari overleden man en de vader van haar drie kinderen, René Angelil. ‘Deze award is voor jou, René! Show must go on.’

De volledige speech:

https://www.youtube.com/watch?v=cC0Nh2m1_54

 

Je kan de nieuwe single van de zangeres trouwens kopen via iTunes.

play

 

Advertentie