Algemeen

ALGEMEENEX-DEELNEMERS

Concert in Ziggo Dome brengt winnaars Songfestival samen op één podium

Omcirkel 15 december 2019 met een grote cirkel in je agenda! Op die dag kan je in de Ziggo Dome in Amsterdam gaan genieten van een meezingfestival met enkel nummers van het Eurovisiesongfestival. Niet enkel kan je komen meebrullen met je favoriete hits, er zijn ook optredens van deelnemers uit de voorbije jaren.

Het feest kreeg de naam Het Grote Songfestivalfeest en zal worden georganiseerd door AVROTROS en PilotStudio. De show wordt opgenomen op 15 december in Amsterdam in de Ziggo Dome. Voor wie er niet bij kan zijn; niet getreurd; het concert wordt uitgezonden op 1 januari 2020 net na middernacht op NPO3. Het is de aftrap van een half jaar vol activiteiten in de aanloop naar het eigenlijke festival in Rotterdam.

Grote namen

De eerste namen zijn ondertussen ook bekend en het zijn niet de minste. Katrina & The Waves, Dana International, Loreen, Netta en onze eigen winnares Sandra Kim zullen hun opwachting maken. Andere namen zijn: Lenny Kuhr, Anne-Marie David, Marie Myriam, Izhar Cohen, Corinne Hermés, Niamh Kavanagh, Eimear Quinn, Charlotte Perrelli, Olsen Brothers, Ruslana, Helena Paparizou, Lordi, Dima Bilan, Ell & Nikki, Emmelie de Forest, en KEiiNO. Natuurlijk krijgen de Nederlandse inzendingen ook de nodige aandacht. Ruth Jacot en Edsilia Rombley zullen hun inzending ook brengen. Het lijstje is nog niet klaar, binnenkort worden er nog namen bekendgemaakt. De organisatie zei vol trots:

Het wordt een ongekende muzikale avond waar heel veel winnende artiesten van vroeger en nu bij elkaar komen en optreden. Nog nooit kwamen er zoveel bij elkaar. We zijn heel trots dat we zoveel toezeggingen hebben.

Tickets zijn vanaf nu te verkrijgen. Wil je erbij zijn? Klik dan hier voor tickets.

Advertentie

Locatie