Algemeen

ALGEMEEN

Wil jij een gezelschapsspel over het Songfestival winnen?

Vorig jaar is een gezelschapsspel van het Songfestival op de markt gebracht. Je doet met je eigen inzending mee en probeert zo veel mogelijk punten te scoren. Wil jij dit spel winnen?

Het Nederlandse Just Games brengt het spelletje op de markt. Zij zitten ook achter de bordspelletjes van Expeditie Robinson en De Slimste Mens Ter Wereld. Het bordspel van het Eurovisiesongfestival kondigen ze aan met deze info: ‘Doe met je eigen inzending mee met het Songfestival en probeer zo veel mogelijk punten te scoren. Test je kennis, bereid je eigen optreden voor en neem deel aan het meest populaire Songfestival! Ontvang jij die twaalf punten?’

Win zelf het Songfestival

Het spel duurt ongeveer drie kwartier en je kan het met maximum zes personen spelen. In dit spel beantwoord je vragen over het festival om kaarten te verzamelen waarmee je je eigen optreden samenstelt. Je kan kaarten verzamelen in de categorieën kleding, nummer, podium en instrumenten en zorgen dat deze perfect op elkaar afgestemd zijn als je het podium betreedt. Zo sleep je twaalf felbegeerde punten binnen en kroon je jezelf tot winnaar van het Eurovison Song Contest bordspel. Iets voor jou? Je kan het spel kopen bij onder andere Standaard Boekhandel.

Een spel winnen?

Wil jij dit spel winnen? Voorspel de top drie van aanstaande zaterdag en stuur deze via mail door naar [email protected]. Uit alle correcte antwoorden worden twee winnaars getrokken.

Advertentie