Algemeen

ALGEMEEN

Gezelschapsspel over Songfestival te koop

Goed nieuws voor fans van het Eurovisiesongfestival of andere muziekliefhebbers: er is een gezelschapsspel van het Songfestival op de markt gebracht. Je doet met je eigen inzending mee en probeert zo veel mogelijk punten te scoren.

Het Nederlandse Just Games brengt het spelletje op de markt. Zij zitten ook achter de bordspelletjes van Expeditie Robinson en De Slimste Mens Ter Wereld. Het bordspel van het Eurovisiesongfestival kondigen ze aan met deze info: ‘Doe met je eigen inzending mee met het Songfestival en probeer zo veel mogelijk punten te scoren. Test je kennis, bereid je eigen optreden voor en neem deel aan het meest populaire Songfestival! Ontvang jij die twaalf punten?’

Win zelf het Songfestival

Het spel duurt ongeveer drie kwartier en je kan het met maximum zes personen spelen. In dit spel beantwoord je vragen over het festival om kaarten te verzamelen waarmee je je eigen optreden samenstelt. Je kan kaarten verzamelen in de categorieën kleding, nummer, podium en instrumenten en zorgen dat deze perfect op elkaar afgestemd zijn als je het podium betreedt. Zo sleep je twaalf felbegeerde punten binnen en kroon je jezelf tot winnaar van het Eurovison Song Contest bordspel. Iets voor jou? Je kan het spel kopen bij onder andere Standaard Boekhandel.

Advertentie