Algemeen

ALGEMEEN

‘Het Grote Songfestivalfeest’ keert terug op 12 december

Goed nieuws voor menig liefhebber van Songfestivalmuziek: ook dit jaar mogen we ons verwachten aan een nieuwe editie van Het Grote Songfestivalfeest. Het wordt de vierde editie van het evenement. Afspraak op 12 december in de Ziggo Dome te Amsterdam. De ticketverkoop werd ondertussen al afgetrapt.

In 2019  werd het Het Grote Songfestivalfeest gelanceerd als een soort pre-event voor het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam, op vandaag lijkt het evenement een vaste stek in de Songfestivalkalender te gaan worden. Na de moeilijkheden ingevolge de COVID-19 crisis in 2020 en 2021, wordt het de derde opeenvolgende editie van het grootste Songfestivalfeest in Europa.

Op 12 december zakken opnieuw voormalige Songfestivaldeelnemers af naar de Ziggo Dome in Amsterdam om, samen met fans van over heel Europa, los te gaan op Songfestivalmuziek. Het spektakel zal dit jaar worden gepresenteerd door zangeres Edsilia Rombley (ESF 1998 & 2007, presentator ESF 2021) en de Nederlandse commentator Cornald Maas. De twee waren er in het verleden ook al bij.

De afgelopen edities tekenden er telkens om en bij de dertig Songfestivalartiesten present, waaronder Johnny Logan (ESF 1980, 1987), Jamala (ESF 2016), The Roop (2021) en Carola (ESF 1983, 1991, 2006). Wie we dit jaar zien schitteren in Amsterdam, is nog niet geweten. De line-up wordt de komende weken bekendgemaakt, aldus de organisatie. We houden jullie op de hoogte via dit artikel.

Tickets zijn aan te kopen via deze link. Twijfel je nog? Onderstaand filmpje geeft weer wat je mogelijk ook dit jaar opnieuw kan verwachten:

play

Advertentie