Algemeen

ALGEMEEN

Neem deel aan derde Songfestival.be-quiz en win concerttickets Mahmood!

Op maandag 18 april 2022 (paasmaandag) organiseert Songfestival.be voor de derde keer een eigen Songfestivalquiz – en jij kan erbij zijn! Dit jaar geen online event, maar opnieuw in een échte quizzaal. De inschrijvingen zijn nu geopend. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en vol is vol! De hoofdprijs is dit jaar niet min. Het winnende team gaat met concerttickets voor Mahmood in De Roma naar huis.

Vorig jaar ging onze Songfestivalquiz online door, maar nu is het weer tijd voor een fysiek evenement! Paasmaandag 18 april 2022, een feestdag, nodigen we jou en je (Songfestival)vrienden opnieuw uit om er een gezellige quiznamiddag van te maken, ditmaal in Merksem (Antwerpen).

Over de quiz

We willen zowel de diehard fans als de modale Songfestivalkijker plezieren, en de vragen zullen daarom niet té moeilijk zijn. De hoeveelheid Eurovisiekennis zal afhangen per quizronde. De winnaars gaan naar huis met een mooie Songfestivalprijs.

Tickets Mahmood te winnen 

Het team dat zich naar de top van het scorebord quizt, gaat met de hoofdprijs aan de haal! Dit jaar zijn dat tickets voor het concert van Italiaans Songfestivaldeelnemer (2019 én 2022) Mahmood. Hoop je deze mooie prijs te winnen? Hou 25 april 2022 dan alvast vrij in je agenda. Op die avond geeft Mahmood zijn concert in De Roma.

Alle praktische informatie

Wanneer? Maandag 18 april 2022. De deuren gaan open om 14.00 uur, de eerste vraag wordt gesteld om 14.30 uur. Op tijd komen is dus de boodschap! Rond 18.30 uur is de quiz afgelopen.

Waar? Sint-Lutgardisschool Campus KVO (Bredabaan 814a, 2170 Antwerpen).

Kostprijs? Zeven euro per persoon. Ploegen mogen maximaal uit vier mensen bestaan. Je mag je ook individueel inschrijven. In dat geval plaatsen we je op 18 april bij een andere ploeg.

Zo schrijf je in

  • Wees zeker van je quiztafel en schrijf je in door dit formulier volledig in te vullen. (lees verder onder formulier)
  • Stort je inschrijvingsgeld (plus eventuele consumptiebonnen) op het rekeningnummer dat in het formulier staat.
  • Hou je mailbox in de gaten. Je inschrijving is pas officieel als je van ons een mail hebt ontvangen met een bevestiging van je goed aangekomen betaling. We controleren dit manueel, die mail kan dus eventjes op zich laten wachten.
  • Hou de bevestigingsmail goed bij, er staat namelijk extra praktische info over de quiz in.
  • Opgelet: de inschrijvingsperiode loopt tot en met 8 april. Tot dan kan je je deelname annuleren en een terugbetaling krijgen.

We kijken ernaar uit met jullie te quizzen. De inhoud van de quiz blijft nog geheim, maar je mag nu al weten dat we op 18 april de op dat moment geldende coronamaatregelen voor binnenactiviteiten zullen volgen en dat we geen cashgeld aanvaarden. Laat je vrienden weten dat je je kans waagt door je aanwezig te zetten op onze eventpagina op Facebook. Wie weet verschijnen daar wel tips over de vragen!

Advertentie