Algemeen

ALGEMEEN

Ook Daði Freyr trekt op tournee na Songfestival

Ook de IJslandse zanger Daði Freyr heeft laten weten dat hij na het Songfestival dit jaar op tournee trekt. Eigenlijk had hij al een tournee gepland staan, maar die werd eerst uitgesteld en later geannuleerd. Nu komt het er alsnog van.

Die tournee zal Daði niet alleen door Europa leiden, maar ook naar de VS. Hij zal er met andere woorden in de voetsporen van Duncan Laurence proberen treden, die er twee keer op tv optrad en in de hitlijsten stond met Arcade. De IJslandse zanger heeft misschien wel een streepje voor, want vorig jaar ging zijn inzending voor het Songfestival van 2020, Think About Things, met de bijhorende clip de wereld rond. Zo kan hij de Amerikanen warm maken voor het American Song Contest dat in 2022 van start gaat.

Tijdens het Europese luik van de tournee komt de zanger langs in Nederland en België. In Antwerpen zal hij optreden in De Roma op 28 april 2022, in Amsterdam in Melkweg op 30 april 2022. Tickets zijn te koop vanaf 21 mei.

Hooverphonic is onze Songfestivalkandidaat van 2021. Ontdek dankzij alle verhalen in ons boek ’65 jaar België op het Songfestival’ hoe het de andere deelnemers is vergaan. Koop het via deze link.

Advertentie