Algemeen

ALGEMEEN

Schrijf je in voor 5e Songfestival.be-quiz en win tickets voor Slimane!

Op zaterdag 20 april is het weer zover: de jaarlijkse Songfestival.be-quiz! Je kunt je vanaf nu inschrijven, alleen of met je team van maximum vier personen, door de Google Form hieronder in te vullen.

Net als bij de voorgaande edities gaat de quiz ook dit jaar door in de Sint-Lutgardisschool Campus KVO (Bredabaan 814a, 2170 Merksem). Update: 4 maart 2024: in tegenstelling tot wat we eerder communiceerden wordt de quiz opnieuw in de namiddag gehouden. De deuren gaan open om 14.00 uur, de quiz start om 14.30 uur stipt. Op tijd komen is dus de boodschap! Het einde is voorzien rond 18.00 uur, maar dat kan afwijken.

De hoofdprijs

Alle teams spelen voor de hoofdprijs: vier tickets voor het Cupidon Tour-concert van Slimane, de Franse Songfestivalkandidaat van dit jaar. Het concert gaat door op zaterdag 25 mei 2024 in Vorst Nationaal.

Het aantal plaatsen is beperkt en de vorige jaren was onze quiz steeds volledig uitverkocht. Schrijf je dus snel in door onderstaande Google Form in te vullen en de deelnameprijs (zeven euro) per persoon over te schrijven naar de rekening van de vzw achter deze website. We hopen jullie weer in grote getale te mogen verwelkomen!

Advertentie