Algemeen

ALGEMEEN

Schrijf je nu in voor de tweede Songfestival.be-quiz!

Op vrijdag 1 mei 2020 organiseert Songfestival.be voor de tweede keer een eigen Songfestivalquiz – en jij kan erbij zijn! De inschrijvingen zijn nu geopend. Maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en vol is vol!

UPDATE: rekeninghoudend met de coronacrisis werd de quiz verplaatst naar 11 november 2020. Je kan je nog steeds inschrijven. Hier alle nieuwe informatie.

Bericht 9 februari: 

Kort voor het repetitiegeweld in Rotterdam losbarst, wil de redactie van Songfestival.be opnieuw de tijd nemen om kennis te maken met enkele van onze trouwe volgers op de site en sociale media. We besluiten er weer een gezellige quiznamiddag van te maken, ditmaal in Merksem (Antwerpen). We willen zowel de diehard fans als de modale Songfestivalkijker plezieren, en de vragen zullen daarom niet té moeilijk zijn. De winnaars gaan naar huis met mooie Songfestivalprijzen.

Bovendien combineren we de quiz met een live finale van De Stem van Songfestival.be, onze jaarlijkse zoektocht naar hét lied voor het komende Songfestival. En moest het zien van vrijdag je afschrikken: 1 mei is een wettelijke feestdag waarop de meeste mensen vrij hebben!

Praktische informatie

Wanneer? Vrijdag 1 mei 2020. De deuren gaan open om 13.30 uur, de eerste vraag wordt gesteld om 14.00 uur. Op tijd komen is dus de boodschap! Rond 18.30 uur is de quiz afgelopen.

Waar? De Sint-Lutgardisschool in Merksem (Kasterveldenstraat 1)

Kostprijs? Zes euro per persoon. Ploegen mogen maximaal uit vier mensen bestaan. Je mag je ook individueel inschrijven. In dat geval plaatsen we je op 1 mei bij een andere ploeg.

‘Ik wil meedoen!’

Super! In dat geval moet je nog enkel onderstaand formulier invullen, betalen, en klaar! (Moest je het formulier niet zien hieronder, dan vind je het ook terug via deze link.) We kijken ernaar uit met jullie te mogen quizzen, en brengen je op de hoogte zodra je inschrijving compleet is. Laat je vrienden weten dat je je kans waagt door je aanwezig te zetten op onze eventpagina op Facebook.

De inschrijvingen zijn inmiddels afgesloten. De quiz voor dit jaar is helemaal volzet!

Advertentie