Algemeen

ALGEMEEN

Stem nu in ‘Vlaamse Voorronde Veertig’ en win tickets voor finale ‘Eurosong 2023’!

Je zag het misschien de afgelopen weken op onze Facebookpagina: elke dag lieten we een song passeren uit de Vlaamse Songfestivalvoorrondegeschiedenis die dan wel niet won, maar toch de harten van de Vlaming bekoorde door uit te groeien tot een hit of zelfs een klassieker. Maar wat is het beste van die liedjes? Dat bepaal jij – en je kunt er nog mee in de prijzen vallen ook!

Songfestival.be stelde een lijst samen van veertig Vlaamse voorrondeklassiekers van de afgelopen decennia, op basis van de nummers die niet wonnen maar wel een impact maakten in de hitparade. Van maandag 2 tot en met woensdag 11 januari 2023 kan je stemmen op jouw top tien uit die lijst van veertig. Je geeft de traditionele punten van een tot en met twaalf zoals je dat wellicht eerder ook al deed bij de stemming van onze ESC Top 250.

Stem en win!

Ben je ook benieuwd hoe de rangschikking van alle stemmen eruitziet? Dan moet je op zaterdag 14 januari tussen 15.00 en 18.00 uur afstemmen op Radio Land Van Waas, waar de volledige top veertig live gedraaid wordt, zowel op FM als online. Onze redacteur Jasper Van Biesen voorziet het nodige commentaar tussen de songs door.

Maar er is meer: door mee punten te geven en je stemmen wereldkundig te maken, kan je tickets in de wacht slepen voor de rechtstreekse finale én afterparty van Eurosong 2023 in Paleis 12, ook op zaterdag 14 januari. Met dank aan VRT mag Songfestival.be vijf duotickets weggeven. Wil je kans maken? Stem dan in onze Vlaamse Voorronde Veertig, deel je stemmen op Facebook, Twitter of Instagram en zorg ervoor dat je ons zeker tagt zodat we ervan op de hoogte worden gebracht. Uit alle geldige stemmen worden willekeurig vijf namen bepaald die elk twee kaartjes winnen. Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op donderdag 12 januari.

Meestemmen in de Vlaamse Voorronde Veertig doe je door hier te klikken.

Advertentie