Algemeen

ALGEMEEN

Tiende editie ‘Eurovision in Concert’ op 14 april 2018

De organisatie van Eurovision in Concert, het grootste promo-event rond het Eurovisiesongfestival, heeft via sociale media bekend gemaakt dat de tiende editie doorgaat op zaterdag 14 april 2018. Het event viert zijn verjaardag in AFAS Live in Amsterdam. Tickets kan je vanaf 29 september kopen

Het evenement viert in 2018 zijn tiende verjaardag! Wie daar graag bij wil zijn blokkeert maar beter zaterdag 14 april in zijn of haar agenda, want dan plannen de organisatoren een nieuwe editie. De laatste jaren ging het concert door in Melkweg in Amsterdam, maar deze speciale editie gaat door op een veel grotere locatie: in AFAS Life (vroeger Heineken Music Hall) in Amsterdam. De ticketverkoop start vandaag.

Het evenement in Nederland is heel populair bij de fans van het songfestival én ook bij de deelnemende artiesten. In 2017 zakten maar liefst 34 delegaties af naar de Nederlandse hoofdstad. Afwachten hoeveel het er voor deze speciale editie zullen worden, maar het nu al geweten dat er tijdens deze editie enkele voormalige songfestivaldeelnemers zullen komen optreden om zo de verjaardag van ‘EIC’ te vieren. Het is van 2014 geleden dat de Belgische vertegenwoordiger present was, tijdens de vorige editie moest Blanche op het nippertje afhaken wegens ziekte.

Advertentie