Tiende editie ‘Eurovision in Concert’ op 14 april 2018

De organisatie van Eurovision in Concert, het grootste promo-event rond het Eurovisiesongfestival, heeft via sociale media bekend gemaakt dat de tiende editie doorgaat op zaterdag 14 april 2018. Verdere informatie over bijvoorbeeld de locatie en ticketverkoop komt er binnenkort aan!

Het evenement viert in 2018 zijn tiende verjaardag! Wie daar graag bij wil zijn blokkeert maar beter zaterdag 14 april in zijn of haar agenda, want dan plannen de organisatoren een nieuwe editie. De laatste jaren ging het concert door in Melkweg in Amsterdam, het is nog niet duidelijk of dat ook in 2018 ook het geval zal zijn.

Het evenement in Nederland is heel populair bij de fans van het songfestival én ook bij de deelnemende artiesten. In 2017 zakten maar liefst 34 delegaties af naar de Nederlandse hoofdstad. Afwachten hoeveel het er voor deze speciale editie zullen worden. Het is van 2014 geleden dat de Belgische vertegenwoordiger present was, tijdens de vorige editie moest Blanche op het nippertje afhaken wegens ziekte.

Geef een reactie