Algemeen

ALGEMEEN

Waarom je als Songfestivalfan lid moet worden van OGAE Belgium

Nood aan meer Songfestival buiten die ene week in mei? Dan sluit je je als liefhebber of fan van de liedjeswedstrijd maar beter aan bij officiële Belgische Songfestivalclub OGAE Belgium. Dat lidmaatschap hoeft niet eens veel te kosten.

Ontdek hieronder wat OGAE Belgium jou te bieden heeft. En je zal zien; da’s best veel voor zéér weinig geld. De vereniging werd trouwens in 1991 opgericht en vierde een zilveren jubileum in 2016.

Verschillende activiteiten 

Je lidmaatschap kost (minimum) 15 euro. Hiervoor krijg je:

  • de mogelijkheid om deel te nemen aan alle wedstrijden die OGAE organiseert: Second Chance, OGAE Song Contest, Retro & Guest Jury Hits en Video Contest;
  • de kans om tickets aan te kopen (fan pakketten) voor het komende Songfestival (naargelang beschikbaarheid);
  • gratis toegang tot alle activiteiten die door OGAE Belgium worden georganiseerd (4 à 5 per jaar);
  • kortingen;
  • een lidkaart van de club.

Kom op de website van de club meer te weten over de verschillende wedstrijden en activiteiten. Zo kunnen leden die er altijd van gedroomd hebben om in de huid van Verka Serduchka, Carola of Sakis Rouvas te kruipen zich tijdens een onvergetelijke karaoke- en playbackavond volledig laten gaan. Bij de vorige editie zat Blanche in de jury!

play

Je aansluiten 

Zin gekregen om lid te worden? Vervolledig het online formulier en sluit je snel aan. Of doe het meteen via een overschrijving. Rekeningnummer: BE 87 7310 4700 8494. Als mededeling vul je OGAE BELGIUM + naam en voornaam in.

Advertentie