Algemeen

ALGEMEEN

Win tickets voor Songfestivalconcert met Vanessa Chinitor

Famuse, een enthousiast vrouwenkoor uit Mortsel, verwelkomt je 10 en 11 juni op een uniek Songfestivalconcert. Kers op de taart is special guest Vanessa Chinitor, die België vertegenwoordigde in 1999. Songfestival.be mag twee duotickets van een voorstelling weggeven.

Die heerlijke ‘Songfestivaltijd’ duurt dit jaar extra lang. Er is namelijk ons Songfestivalfeestje op 3 juni in Leuven (tickets zijn nog te koop!) én drie unieke Songfestivalconcerten van vrouwenkoor Famuse.

Vanessa Chinitor 

In de Mark Liebrecht Schouwburg (adres: Heilig-Kruisstraat 16 in Mortsel) trakteren de bijna 50 bevlogen zangeressen en hun dirigente Marjolijn Van Sanden je op ‘feelgood momentjes, ontroering en veel amusement’. En dat enkel en alleen met Songfestivalliedjes. Famuse doet dat trouwens niet alleen. Vanessa Chinitor, zangeres van Like the Wind, is te gast en zal het beste van haarzelf geven.

Win tickets

Er staan drie concerten gepland:

  • 10 juni om 15.00 uur
  • 10 juni om 20.00 uur
  • 11 juni om 14.00 uur

Songfestival.be mag twee duotickets weggeven voor het concert van 10 juni om 15.00 uur. Om kans te maken, stuur je een mail met als onderwerp ‘Famuse’ naar [email protected]. Winnaars worden na 14 mei persoonlijk gecontacteerd.

Meteen zeker zijn van je plaatsje en tickets kopen voor een van de voorstellingen? Dat kan via deze website. Meer informatie is terug te vinden op de officiële website van vrouwenkoor Famuse.

Advertentie