DSVS 2019

DSVS 2019

Stem hier mee in de finale van De Stem van Songfestival.be 2019

Na 41 dagen waarin alle inzendingen voor het komende Songfestival in Tel Aviv overlopen werden, is het moment van de waarheid aangebroken: de finale van De Stem van Songfestival.be 2019!

De stemming is inmiddels gesloten.

Een jury bestaande uit redactieleden en enkele externen (33%) en het publiek via sociale media (66%) stemden de afgelopen weken op de 41 kanshebbers voor de titel volgende maand. De top tien heeft zich geplaatst voor de finale. Het gaat om de liedjes uit Azerbeidzjan, Cyprus, Griekenland, Italië, Nederland, Noorwegen, Rusland, Spanje, Zweden en Zwitserland. De volledige uitslag van de eerste stemronde maken we na de finale bekend.

In de finale stemt onze redactie opnieuw mee voor een derde van het puntentotaal. Een ander derde wordt bepaald tijdens de eerste officiële en volledig uitverkochte quiz van Songfestival.be, op woensdag 1 mei in het Antwerpse Berchem. Het laatste derde bepaal jij door via deze link jouw rangschikking te maken en mee te stemmen. De drie stemmingen worden elk herleid naar de typische Songfestivalpunten van een tot twaalf. Het land dat in totaal de meeste punten heeft, wint de vierde editie van De Stem van Songfestival.be. De resultaten worden tijdens de quiz bekendgemaakt en zijn nadien terug te vinden op deze website.

De online stemming loopt tot en met dinsdag 30 april 21.00 uur ’s avonds. Alle rangschikkingen die nadien binnenkomen, worden niet meer meegeteld! Snel stemmen en meebeslissen over de einduitslag is dus de boodschap. Je kunt ook slechts één keer stemmen per toestel.

De tien finalisten vind je hieronder terug in een handige afspeellijst:

Advertentie