DSVS 2020

DSVS 2020

Stem hier in de finale van ‘De Stem van Songfestival.be 2020’!

Na 41 dagen van eindeloos veel scores op tien (waarvoor dank!) is het weer tijd voor de finaleweek van De Stem van Songfestival.be, onze zoektocht naar hét Songfestivallied voor het komende Songfestival.

Het coronavirus gooit roet in veel eten, maar niet bij DSVS, dat volledig online verdergaat. Dit jaar dus geen bekendmaking van resultaten tijdens onze quiz, die uitgesteld is naar woensdag 11 november en waarvan de inschrijvingen nog steeds open zijn. Ook de puntenverdeling is daarom een beetje aangepast. Vijftig procent van de einduitslag in de finaleweek komt van de redactie van Songfestival.be als ‘jury’, de andere helft van jullie als ‘publiek’. Jury en publiek geven elk de typische Songfestivalpunten van een tot twaalf aan de tien gekozen songs. De stemming is open tot en met donderdag 30 april, 21.00 uur stipt.

Tien kanshebbers blijven over

Vrijdagochtend 1 mei bekent onze redactie alvast kleur door eerst individueel onze top drie bekend te maken. ’s Avonds wordt dan de volledige uitslag bekendgemaakt in een speciale uitzending op Facebook Live. Dan weten we welk land de vijfde editie van DSVS wint en maken we ook alle volledige resultaten van de twee stemrondes bekend. De kanshebbers zijn Zweden, Duitsland, IJsland, Litouwen, Malta, Israël, Italië, Azerbeidzjan, Bulgarije en Zwitserland. Een afspeellijst van de tien finalisten vind je hieronder terug.

Stemmen doe je door hier te klikken en je rangschikking te maken door te landen te verslepen totdat je favoriet bovenaan staat en je minst favoriete lied onderaan. Opgelet: je kunt maar één keer stemmen!

Advertentie