EBU

EBU

Vanavond tweede ‘Eurovision Song Celebration’

Vanavond is vanaf 21.00 uur op YouTube (en op de online kanalen van Eén) de tweede show van de Eurovision Song Celebration te volgen. De clips van de artiesten uit de tweede halve finale zullen in de door de producers van het afgelaste Songfestival bepaalde volgorde getoond worden, net als de resterende drie van de Big 5, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje.

play

Opnieuw zullen YouTubers van over heel Europa reageren op de liedjes uit deze show. We krijgen ook beelden te zien van bij artiesten thuis, er wordt zelfs gekookt en er zullen ook weer wat verrassingen zijn!

Fan recaps

Ook Songfestivalfans zullen in de show te zien zijn. Die fan recap zal dan te zien zijn in de plaats van de traditionele samenvatting van alle optredens die na het laatste optreden getoond wordt. Fans konden daarvoor een filmpje van zichzelf insturen waarin ze dansen op of meezingen met een van de liedjes van dit jaar.

Zaterdag volgt nog de derde en laatste show van dit jaar, Eurovision: Europe Shine a Light, waarin onder andere de Songfestivalwinnares van 2018, Netta, een nieuw liedje brengt. Bij die show zien we opnieuw Jan Smit, Edsilia Rombley en Chantal Janzen presenteren, nadat ze al in januari de loting presenteerden.

Bekijk hieronder al een trailer van de show van vanavond om in de sfeer te komen!

play

Advertentie