Nederland

NEDERLAND

Maan ‘twijfelt’ over deelname Songfestival

Velen zien in Maan de Steenwinkel de ideale artieste om Nederland in 2019 te vertegenwoordigen op het Songfestival. Blijkt dat de zangeres zelf daar nog niet zo zeker over is. Terwijl Maan twijfelt, zegt Cornald Maas dat AVROTROS voor 2019 in eerste instantie een goed lied nodig heeft.

Het is blijkbaar nog geen uitgemaakte zaak wie onder de Nederlandse vlag naar Tel Aviv gaat. ‘Er lopen nog volop gesprekken’, zei presentator en commentator Cornald Maas onlangs in talkshow Tijd voor Max. Maas, die mee in het selectiecomité zit, insinueert zelfs dat de selectieprocedure voor 2019 iets anders verloopt. Hij zegt dat er in de eerste plaats ‘een heel goed lied’ moet komen. In het verleden duidde het Nederlandse team eerst een artiest aan die daarna de tijd en ruimte kreeg om voor een lied te zorgen.

Die piste zal waarschijnlijk al druk besproken zijn in het WhatsApp-groepje van het Nederlandse selectiecomité. NRC mocht ‘gluren’ in de berichtjes van Jan Smit, AVROTROS-directeur Eric van Stade, Daniël Dekker en Cornald Maas.

Caro Emerald en niet Maan?

Gaat Maan de Steenwinkel dat lied zingen volgend jaar? Aan Aran Bade, reporter bij RTL Boulevard, vertelde Maan dat ze twijfelt over een deelname aan de liedjeswedstrijd. Bade stelde ‘dé vraag’ ook aan Caro Emerald. Zij was positiever. ‘Dat ze me maar bellen!’, zei ze meteen. Iets wat Cornald Maas in overweging lijkt te nemen.

Davina Michelle staat er voor open

YouTube-ster Davina Michelle naar het songfestival?

Moeten we Davina Michelle naar het songfestival sturen? Ze blies laatst iedereen omver bij Beste Zangers: r.tl/blvd_davina

Geplaatst door RTL Boulevard op Donderdag 25 oktober 2018

Davina Michelle verbaasde Nederland recent dankzij op te duiken in Beste Zangers. Zij heeft nog niet nagedacht over een eventueel avontuur op het Songfestival. Michelle is dan ook nog niet gevraagd. Moest dat gebeuren, staat ze open voor een gesprek.