Eurovisite

EUROVISITEEX-DEELNEMERS

‘Eurovisite’, wat je niet hoorde: ‘Spook gereden naar Nicole en Hugo’

In Eurovisite, de eerste podcast van Songfestival.be, openden elf ex-Songfestivalkandidaten die voor België zongen op het Songfestival hun hart. Van Jacques Raymond (1963) over Xandee (2004) en van Emly Starr (1981) tot Tom Dice (2010). Nu de (voorlopig?) laatste aflevering online staat, blikken redacteurs Jasper Van Biesen en Jonathan Hendrickx elk vanuit hun kot terug op de podcast. Zo kom je te weten wat je niet gehoord hebt. Beluister via deze link trouwens alle elf afleveringen.

In deze bonusaflevering praat mederedacteur Philip Houtermans via de digitale weg met Jasper en Jonathan*. Dankzij de vragen van Philip kom je te weten op wier trouwfeest Jasper en Jonathan uitgenodigd zijn, wie spook reed naar Nicole en Hugo en wat er aan de hand was met de deurbel van Michel Vangheluwe. De grootste blooper werd opgenomen tijdens het interview met Emly Starr. Je hoort hem helemaal op het einde van deze podcast.

Tweede seizoen of niet?

Je krijgt ook antwoorden op deze vragen: hoe en waar is het idee rond Eurovisite ontstaan, waarom was het ene gesprek al emotioneler dan het andere en wat met de rol van onze openbare omroep. Als je luistert, kom je al te weten of er plannen zijn om een tweede seizoen te maken. Wie weet is er zelfs al een populaire naam gestrikt … of niet!

Beluister de hele bonusaflevering van podcast Eurovisite via een van deze platformen:

  • Spotify:

  • RadioPublic:

  • Anchor.fm:

  • Apple Podcasts en Google Podcasts:

*  de foto bovenaan dit artikel is voor de coronacrisis genomen en deze aflevering werd volledig online opgenomen.

Advertentie