Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

2 Fabiola pakt uit met verzamelalbum ‘Evolution’

Pat Krimson en Loredana De Amicis van 2 Fabiola hebben hun langverwachte album uitgebracht. Evolution, de titel van de plaat, staat vol met oude en nieuwe hits van de populaire groep. De cd opent met een nieuwe versie van She’s after my Piano, het Eurosong-liedje dat 2 Fabiola opnieuw lanceerde.

2 Fabiola bestaat 25 jaar en dat viert de dancegroep met hun derde album, Evolution. De release valt niet geheel toevallig samen met de lancering van het televisieprogramma The Show Must Go On. In dat VIER-programma onthullen een handvol Vlaamse showartiesten hoe het er écht aan toe gaat achter de schermen van de showbizz. Ook Pat Krimson en Loredana komen aan bod. Het programma is een mooie promotie voor dit verzamelalbum.

Er staan 22 liedjes op Evolution. Van nieuwe remixes van grote hits She’s after my Piano, Lift U Up, House of Doom en Flashback tot recentere singles zoals Doctor Disco en One Night In Dubai. Loredana, die ook solo gaat optreden, mag het album afsluiten in het Nederlands. Ochtendzon is haar versie van Sky and Sand, de monsterhit van Paul en Fritz Kalkbrenner.

Het album ligt al in de winkelrekken, maar je kan de cd ook online downloaden of streamen, bijvoorbeeld via Deezer.

Advertentie