Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Album ‘I’ve Come A Long Way’ van Tom Dice is uit

#Diceisback; Na een pauze van enkele jaren komt Tom Dice met een nieuw album: I’ve Come A Long Way. Het album werd voorafgegaan door de nieuwe single Hey There Sister, een duet met Lize Feryn.

Na een periode van relatieve luwte nam Tom het voorbije jaar I’ve Come A Long Way op, geïnspireerd door zijn eigen muzikale helden en de turbulentie van het leven in het algemeen. Achter de knoppen zat Andy Burrows (Razorlight, Smith & Burrows); de opnames gingen door in de Amazing Grace studio in Londen. Tom betrok hierin een arsenaal aan bevriende muzikanten; zo passeren onder meer Tom Odell, Sarah Godard, Eva De Geyter, Alex Callier en Lize Feryn de revue.

Dit album klinkt naar eigen zeggen als “Dice 2.0”. De nieuwe nummers van Tom klinken veel volwassener dan de popliedjes die hij vroeger uitbracht. Hij kiest voor invloeden van Ed Sheeran, Damien Rice en John Mayer. Afwachten of die nieuwe sound succes zal opleveren voor onze songfestivalkandidaat van 2010. Tom Dice heeft alvast veel zin om zijn nieuwe plaat volop te promoten. Zo geeft hij verschillende concerten en komt hij langs bij MNM en Radio 2. Het hele album is trouwens online te koop, maar je kan ook een fysiek exemplaar kopen.

In een interview met het Nieuwsblad liet Tom zich trouwens ontvallen dat hij niet meteen ‘nee’ zegt tegen een tweede deelname aan het songfestival, maar dat hij daar momenteel niet mee bezig is om daar werk van te maken. VRT zal dus zelf moeten bellen …

Tracklist:

1. Right Between The Eyes
2. Hey There Sister
3. Mary Jane
4. Lifeline
5. Alaska
6. 25
7. Crossroads
8. Lionhearts
9. One Woman lover
10. I’ve Come A Long Way
11. Love Me Like An Ocean

Advertentie