EX-DEELNEMERSINTERVIEWS

Anouk over Trijntje op het songfestival: ‘What the hell?!’

Zangeres Anouk laat weer van zich horen. In de Nederlandse talkshow RTL Late Night blikte ze terug op de songfestivaldeelname van Trijntje Oosterhuis. Anouk was behoorlijk hard voor de prestaties van haar collega. Ze vertelde aan presentator Humberto Tan dat ze totaal niet begreep waar Trijn en haar team in Wenen mee bezig waren. De kansen van Douwe Bob schat ze hoger in.

Anouk vindt dat Trijntje goed gezongen heeft in de halve finale, maar de presentatie vond ze maar niks. ‘Ineens zie ik Trijntje op het journaal in die jurk staan. Toen had ik wel een moment van sjonge jonge, shit zeg. What the hell, dat gaat ‘m niet worden. Als je met zo’n jurk komt gaat het niet meer om het liedje. Ze was ook erg verbaasd over de reacties. Dat vind ik naïef, zeker als je daar met een jurk met een uitsnede tot aan je schaambeen staat. Dan moet je niet schrikken dat daar opmerkingen over komen’, zegt de zangeres van Birds.

‘Ik heb geen spijt dat Trijntje mijn nummer heeft uitgekozen, maar het is zo lullig voor haar. What the hell was dat rouwdoekje dat ze weggooide? Ik begreep er niks van. Ook de hoeken waarin ze filmden vond ik vreemd. Ik snap niet dat niemand daar iets over gezegd heeft’, ging ze verder.

Uiteindelijk ging het gesprek ook over de komende songfestivaldeelname van Douwe Bob. Anouk: ‘Hij gaat het gewoon goed doen. Hij heeft een goeie stem, goeie kop, is leuk om naar te kijken. Ik denk echt dat hij het fantastisch gaat doen.’

Het volledige interview met Anouk:

play

Advertentie