Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

‘Baby baby’ van Nicole & Hugo krijgt eigentijdse versie

Volgend jaar pakt Ketnet uit met een nieuwe serie voor jongeren. In Like Me komt heel wat Nederlandstalige muziek aan bod. Eén van de klassiekers die de acteurs onder handen nemen, is Baby Baby. Dat is het lied waarmee Nicole & Hugo in 1973 deelnamen aan het Songfestival, paarse pakjes incluis. Hugo zelf speelt trouwens mee in de reeks.

De pers werd gisteren uitgenodigd op de opnames van Like Me in Boom. In de gang van de school blikte de jonge cast een scène in waarin de hit van Nicole & Hugo te horen is, Baby Baby. Het nummer is een van de Nederlandstalige liedjes die in de tv-reeks een eigentijdse versie krijgen. Ook Lichtjes van de Schelde en Porselein zullen te horen zijn. De kans is groot dat er naast de inzending van Nicole & Hugo nog Nederlandstalige Songfestivalklassiekers de revue zullen passeren. Tegen het voorjaar van 2019 zou de reeks op de televisie te zien zijn.

Voorproefje 

Via deze link krijg je al een voorproefje van de moderne versie van Baby Baby. Nicole & Hugo zijn zeer trots en blij dat een van hun liedjes een nieuwe versie krijgt en te horen zal zijn op Ketnet. Voor Hugo is het de kers op de taart, want hij is ook een van de acteurs in Like Me. De man van Nicole speelt schooldirecteur Wolfs. Andere bekende acteurs die meespelen zijn Gunther Levi, Janine Bisschops, Ann Van den Broeck, Jeroen Van Dyck en Sven De Ridder.

play

Advertentie