Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Blanche kondigt internationale tour aan

Ze was één van de favorieten tijdens het Eurovisiesongfestival 2017 in Kiev. Acht maanden na het Songfestival kondigt onze eigen Blanche haar internationale tour aan.

Blanche’s tour maakt een voorzichtige start. Zoals het er nu naar uitziet bestaat haar tour maar uit vier steden. Ze zal haar stem ten gehore brengen in België, Nederland, Luxemburg en Oostenrijk. De optredens staan als volgt gepland. Klik op de naam van de zaal om naar de respectievelijke ticketwebsite te gaan.

‘Internationale tour’ klinkt waarschijnlijk veel groter dan 4 steden, maar wees niet bang. Blanche liet ook al snel weten dat er binnenkort nieuwe data en steden zullen worden toegevoegd.

Nieuwe muziek

Blanche beloofde ook met nieuwe muziek te komen. De laatste maanden is ze samen met haar team dan ook druk bezig geweest. Alle nieuwe muziek is gemaakt tussen haar grootse avontuur in Kiev tot nu.

Toch wordt haar ‘oude’ muziek niet vergeten. De Waalse omroep, RTBF, nomineerde haar voor maar liefst drie D6bel Awards. De zangeres werd genomineerd als Aanstormend talent van het jaar, maar ook als Popzangeres van het jaar. En natuurlijk, ook City Lights is genomineerd, als Hit van het jaar. In deze categorie zal ze het moeten opnemen tegen Loïc Nottet, die twee jaar voor haar ook een vierde plaats wist te bemachtigen in het Oostenrijkse Wenen.

Wil je stemmen op Blanche, Loïc of een van de andere kandidaten? Dat kan via deze link.

Advertentie