Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSUNCATEGORIZED

Blanche wint met ‘Hit van het Jaar’ belangrijkste ‘Mia’

Onze Songfestivalkandidate van vorig jaar, Blanche, mag zichzelf de Beste Doorbraak van 2017 noemen én ze won zelfs de belangrijkste prijs van de avond: die voor Hit van het Jaar. Ze ging dus met twee Mia’s aan de haal. Tijdens de tv-show bracht ze ook live haar hit City Lights, waarmee ze vierde werd in Kiev.

Blanche versloeg in haar eerste categorie andere nieuwe talenten Milo Meskens, Delv!s en Tamino. Toen ze haar award in ontvangst mocht nemen, deed de jongedame haar hele speech zowaar in het Nederlands. ‘Ik wil Vlaanderen graag bedanken voor alle steun, dit is een hele mooie prijs. Ben blij om hier vanavond bij te mogen zijn’, zei Ellie.  Ze was ook genomineerd voor Hit van het Jaar en ook die won ze. Deze keer riep ze Pierre Dumoulin mee op het podium, waarmee ze haar hit maakte. Ze kan naar eigen zeggen niet wachten om haar nieuwe muziek met ons te delen.

We spraken met Blanche net voor de show op de rode loper.

play

 

De Brusselse was ook een van de artiesten die mocht optreden tijdens de show. Ze sloot de avond af met een spectaculaire remix van haar debuutsingle.

play

 

Laura Tesoro, in 2016 onze kandidate in Stockholm was twee keer genomineerd, maar zag haar concurrenten winnen. Voor Blanche blijft het goede nieuws maar komen, want ze won nog maar net twee prijzen op de D6bels Music Awards, de Waalse tegenhanger van de Mia’s. Daar werd ze verkozen tot Revelatie en Popartiest van het Jaar.

Tune in tonight 20.30 on Eén for de MIA's ! Can’t wait ☄️

Geplaatst door Blanche op dinsdag 30 januari 2018

Advertentie