Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Luxemburg – Conchita, Verka en Dana International op ‘Eurovision Gala Night’

Op 22 oktober vindt voor de negende keer de Eurovision Gala Night in Luxemburg plaats. En voor dit jaar hebben ze een wel heel bijzondere affiche samengesteld voor de fans van glitter en glamour.

Niemand minder dan Verka Serduchka, Dana International en Conchita Wurst zullen de avond van 22 oktober optreden in het Conservatoire de Luxembourg in Luxemburg stad. ‘Deze line-up zullen we niet gauw meer zien’, klinkt het bij de organisatie.

NEW VENUE: Conservatory of Music of the City of LuxembourgTickets: www.galanight.net

Geplaatst door Eurovision Gala Night Luxembourg op woensdag 28 september 2016

Maar voor de drie diva’s op het podium staan, nemen veertien kandidaten het tegen elkaar op in een soort mini-songfestival. Ze brengen hun versie van bekende songfestivalnummers. Zo passeren Euphoria, Molitva, Si la vie est cadeau de revue, maar ook nummers van dit jaar zoals If Love was a Crime en If I were Sorry. En Leticia Acurcio zingt Rhythm Inside van Loïc Nottet. Ze zingen voor de eer en voor de ELA Association, een organisatie die geld inzamelt voor mensen die lijden aan een ziekte aan het zenuwstelsel. Een combinatie van publiekstemmen en een zestienkoppige jury bepalen de winnaar.

De avond start om 20.00 uur. De dresscode is smart/elegant. Na het gala is er een afterparty in Jakob’s House in Luxemburg stad. Tickets zijn te verkrijgen via de website.

(ave)

Advertentie