Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Geena Lisa en Kate Ryan eren samen Ann Christy en Yasmine

Zangeressen Geena Lisa en Kate Ryan gaan binnenkort samen op tournee! Tijdens hun concerten brengen ze hulde aan twee Vlaamse zangeressen wier muziek ons nog steeds raakt, namelijk die van Ann Christy en Yasmine. Er komt een zomertournee en ook in 2018 komen er shows.

Geena, in 2008 nog deelneemster aan Eurosong, en songfestivalzangeres Kate Ryan brengen onder de noemer Diep in mij … De roos hun eigen eerbetoon aan twee te vroeg gestorven zangeressen. Diep in mij verwijst naar de hit van Yasmine, in 2006 zetelde zij trouwens in de vakjury van Eurosong. Kate Ryan won dat jaar. Het tweede deel van de titel, De roos, linkt natuurlijk naar de klassieker van Ann Christy. Zij nam in 1975 met Gelukkig zijn deel aan het Eurovisiesongfestival.

Kate en Geena zullen tijdens hun uniek ‘belevingsconcert’ een hommage brengen met de mooiste liedjes van Ann en Yasmine. De zomertournee loopt de hele maand juli. In 2018 hernemen ze hun concertreeks in het theater. Exacte data en locaties zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Voor Geena Lisa, die met Yasmine een erg goede vriendin verloor, zullen de optredens een emotionele rollercoaster worden. Dat schreef ze al op Facebook:

wat kijk ik hier naar uit!Het wordt een emotionele, hartverwarmende muzikale rollercoaster.Dood ben je pas als niemand…

Geplaatst door Geena Lisa op dinsdag 7 februari 2017

Advertentie