EX-DEELNEMERS

Nederland – Gordon mag zich bewijzen in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

De Nederlandse zanger en presentator Gordon Heuckeroth zal deelnemen aan het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld op VIER.

De ex-songfestivaldeelnemer – in 2009 samen met Jeroen van der Boom en René Froger als de Toppers – is één van 34 kandidaten die benaderd zijn door de Vlaamse commerciële zender. Hij zal acte de présence geven in de eerste uitzending op maandag 17 oktober, waarin hij het opneemt tegen striptekenaar Jonas Geirnaert en voormalig sprintster Kim Gevaert.

Ook de Nederlanders Josje Huisman (voormalig K3) en Jan Jaap van der Wal (stand-up comedian) zijn present. Andere deelnemers zijn onder andere Andrea Croonenberghs, Kris Wauters, Axel Daeseleire en Thomas Buffel.

De jury zal dit jaar uit maar liefst vijf personen bestaan. Naast cabaretier Philippe Geubels, schrijver Herman Brusselmans en cartoonist Jeroom zullen actrice Maaike Cafmeyer en de Nederlandse presentator en cabaretier Marc-Marie Huijbregts zich bij het team vervoegen. De presentatie is handen van Erik van Looy.

https://www.youtube.com/watch?v=VpDi5hj1Ke0

Advertentie