Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSUNCATEGORIZED

Hatari komt naar België en Nederland

Hatari, de antikapitalistische band die IJsland dit jaar vertegenwoordigde, is aangekondigd als een van de acts op het Eindhovense Bloodshed Fest, een metalfestival dat doorgaat op 13 en 14 september 2019. Hatari zal optreden op 13 september. Een dag later volgt nog een ander optreden. Ondertussen raakte ook bekend dat de relschoppers ook naar België komen.

Op 14 september zal Hatari optreden op Baroeg Open Air in Rotterdam. Dat is een eendagsundergroundfestival dat doorgaat in het Zuiderpark nabij de Ahoy in Rotterdam, waar zoals we weten in 2020 mogelijk het Songfestival plaats zal vinden. Tickets voor Bloodshed Fest zijn hier te koop en voor Baroeg Open Air via deze link.

Europese tournee

Vandaag heeft Hatari op hun Facebookpagina bekendgemaakt dat ze in 2020 door Europa trekken met hun eerste tournee, Europe Will Crumble genoemd. Tijdens die tournee spelen ze op 30 maart een concert in de Melkweg in Amsterdam. Een dag later treden ze op in de Botanique in Brussel. De tickets gaan in verkoop komende vrijdag vanaf 11:oo uur , via de website van Botanique en die van Melkweg.

EUROPE WILL CRUMBLE 2020. Tickets on sale: https://www.hatari.is/live/Sun 26 Jan 2020 Oslo, Norway @ Vulkan ArenaMon…

Geplaatst door Hatari op Woensdag 17 juli 2019

Netta en Conchita op Pride

Er is ook nog een andere Songfestivaltopper die naar Nederland komt, Netta, de Israëlische die in 2018 in Lissabon het festival won. Zij zal optreden op het slotfeest van de Pride Amsterdam op 4 augustus. Naar verwachting zal ze haar nummers Toy, Nana Banana en Bassa Sababa zingen. Ook Conchita Wurst, winnaar van het Eurovisiesongfestival in 2014, zal er zijn tijdens de Pride Amsterdam. Hij maakt deel uit van de jury die de boten beoordeelt tijdens de Canal Parade op zaterdag 3 augustus, een dag eerder dan Netta er zal zijn dus.

She won Eurovision 2018 with the song 'Toy'. This year the wonderful Netta Barzilai נטע ברזילי will be performing at the…

Geplaatst door MainStage Pride Amsterdam op Donderdag 27 juni 2019

Advertentie