Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Helena Paparizou praat over mogelijke nieuwe deelname aan Songfestival

Zien we Helena Paparizou binnenkort voor een derde keer deelnemen aan het Songfestival? De Griekse zangeres gaf recentelijk een interview aan het Griekse magazine TV Ethnos en liet in haar kaarten kijken.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Paparizou hint naar een mogelijk nieuwe deelname. In 2014 nam ze deel aan het populaire Melodifestivalen, met Survivor zou ze stranden op een vierde plaats. Meer recent werd ze door de Cypriotische omroep CyBC gevraagd om het kleine eilandje te vertegenwoordigen in 2018. Helena nam zelfs een demo-versie van Fuego op.

In haar interview met TV Ethnos liet de My Number One-zangeres weten dat een terugkeer naar het Eurovisiesongfestival nog steeds op haar planning staat.

Het Eurovisiesongfestival is voor mij nog niet voorbij en ik sluit een derde deelname dan ook niet uit.

Nieuwe single

Onlangs bracht Helena een nieuwe single uit. Begeleidt door een atmosferische videoclip stelt de zangers haar nieuw nummer Kati skotino (‘Iets donkers’) voor. De single werd gecomponeerd en geproduceerd door ARCADE. De videoclip werd geregisseerd door Alex Constantinides.

Kati skotino draait sinds 8 oktober op de Griekse radio en is sinds 15 oktober beschikbaar op online platformen zoals YouTube, Spotify en iTunes.

Beluister hieronder het nummer:

play
play

Advertentie