EX-DEELNEMERS

The Movie’

Songfestivalwinnaar Johnny Logan zal te horen zijn op de soundtrack van de film van Safety First. Hij zong het nummer Come Back To Me in.

Mario Goossens van Triggerfinger en toetsenist David Poltrock zorgen voor de muziek bij de film. De soundtrack van de film moest de sfeer van de jaren tachtig uitademen en de twee kwamen al snel uit bij Logan. David werkte in het verleden al samen met de zanger van What’s Another Year en Hold Me Now.

‘Hij bleek tot onze grote verbazing bereid om mee te werken’, zegt Goossens. ‘Een droom die uitkwam’, voegt Poltrock eraan toe. ‘Het was plezant om met hem samen te werken.’ De muziekmakers vreesden vooraf dat de zanger niet volledig nuchter in de studio zou verschijnen, maar Johnny stelde niet teleur.  ‘Heeft hij enkele tekstsuggesties gedaan die het nummer beter hebben gemaakt.’ De mannen weten niet hoeveel de platenfirma moest neertellen om de populaire zanger over de streep te trekken.

Johnny was een hele dag in ons land om zichzelf en Come Back To Me te promoten. Hij was te gast bij JOE FM, MNM en in de talkshow van Vangils & Gasten. Hij bracht er een akoestische versie van Hold Me Now en kreeg een staande ovatie van zanger Paul Michiels.

play

 

Advertentie