Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

JOWST en Kristian Kostov brengen ‘Burning Bridges’ uit

JOWST en Kristian Kostov, beide ex-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival 2017, hebben samen een nieuwe single opgenomen, Burning Bridges.

JOWST, die tiende werd en Kristian Kostov, die tweede werd, vonden elkaar na hun deelname aan het festival en kwamen zo op het idee om samen een nieuwe single uit te brengen, genaamd Burning Bridges. Het lied werd door JOWST in november 2017 voorgesteld aan Kristian Kostov en van zodra hij het liedje voorlegde aan zijn broer waren de reacties unaniem positief. De broer van Kristian, die muziekproducer is, nam onmiddellijk contact op met JOWST. Samen bespraken ze de verschillende versies van de song en kozen zo voor dé beste versie van de song.

Burning Bridges kan je omschrijven als een popsong, gecombineerd met sterke en emotionele zangpartijen en een knipoog naar R&B, EDM, future house en hiphop. De tekst heeft een bittere, maar eerlijke betekenis en werd geschreven door Jesper Jenset, één van de opkomende muziekartiesten en songwriters in Noorwegen.

Advertentie