Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Komt er derde concert van Loïc Nottet in Ancienne Belgique?

Volgend jaar in april geeft Loïc Nottet twee concerten in de Ancienne Belgique in Brussel. Tickets voor die concerten waren in een mum van tijd uitverkocht. Vele fans slaagden er niet in om een kaartje te bemachtigen en hopen alsnog op een derde concert. Voorlopig lijkt dat er niet te komen.

Verrassend, dat is het minste wat je kan zeggen over de twee concerten die onze songfestivalkandidaat van 2015 meteen uitverkocht kreeg. Bij de aankondiging van het eerste concert in de Ancienne Belgique had niemand verwacht dat de tickets zo snel de deur zouden uitvliegen. Op 12 minuten tijd was alles uitverkocht. Daarom dat er op 23 april, een dag later dan het eerste, een extra concert werd ingelast. Dat concert kreeg al na 14 minuten de status van Sold Out.

Teleurgestelde fans 

Die grote rush heeft waarschijnlijk alles te maken met het succes van Million Eyes, de nieuwe single van Loïc. Het nummer en de bijhorende clip zijn zowel in Wallonië als in Vlaanderen goed ontvangen. Nottet mocht zijn song op verschillende radio’s en in populaire televisieprogramma’s komen promoten. Komt daar nog bij dat alle fans van de zanger meer dan een jaar en een half op nieuwe muziek moesten wachten. De concerten kwamen op het juiste moment.

De honger naar een concert van Nottet bleek dus groot te zijn. Door die stormloop waren veel fans en muziekliefhebbers te laat om een ticket te kopen. Zij hopen op nóg een extra concert in AB, maar voorlopig is daar nog niks over gecommuniceerd. Tot nu toe blijft het bij de twee uitverkochte AB-concerten op 22 en 23 april in Brussel. Het is niet bekend of er ook optredens in Frankrijk komen. Loïc heeft daar ook veel fans zitten.

Op sociale media is de teleurstelling groot bij diegenen die te laat waren:

Foto: Zeb Daemen

Advertentie