Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Laura Tesoro co-presentatrice ‘Belgium’s Got Talent’

Het gaat hard voor Laura Tesoro: na haar uitstekende prestatie op het Eurovisiesongfestival in Stockholm mag ze zich binnenkort presentatrice noemen van de populaire talentenjacht Belgium’s Got Talent op VTM. Presentator Koen Wauters krijgt er dus een gastvrouw bij! Laura werkt ook hard aan haar debuutplaat.

Opvallend nieuws vanuit de Medialaan: Koen Wauters zal het nieuwe seizoen van Belgium’s Got Talent niet langer alleen presenteren; Laura Tesoro komt hem vergezellen. Koen en Laura kennen elkaar goed. Zo was Koen Wauters de coach van Laura tijdens haar deelname aan The Voice van Vlaanderen en ze waren al samen te zien in Koens programma Grote Ster, Kleine Ster. Tesoro noemt Koen ook haar persoonlijke mentor.

Nieuwe liedjes 

‘Tot voor enkele maanden had ik nooit kunnen geloven dat ik zo snel zo’n unieke kans zou kunnen grijpen’, vertelt een enthousiaste Laura in Het Laatste Nieuws. ‘En dan nog wel aan de zijde van Koen Wauters. Dat maakt me extra gelukkig. Koen is toch de man die me tot vandaag altijd volledig heeft gesteund. In Belgium’s Got Talent word ik zijn échte co-presentatrice. Ik ga straks naast hem het programma aan elkaar mogen praten, de kandidaten mogen opvangen en ondersteunen. Zalig! Ik weet nog niet goed wat ik moet verwachten, maar met Koen kan het niet fout lopen. Bij hem voel ik me helemaal op mijn gemak’, zegt de zangeres.

Een opvolger voor haar songfestivalhit What’s the Pressure? is er nog niet, maar er komt binnenkort een album aan! ‘Naast het tv-werk blijf ik inzetten op muziek. We zijn volop bezig met nieuwe liedjes, die straks tot een full-cd moeten leiden. Maar nu dus eerst Belgium’s Got Talent. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen.’

Laura Tesoro en Koen Wauters samen in The Voice:

play

Advertentie