Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Laura Tesoro en Douwe Bob maken kans op MTV Europe Music Award

Zowel de Belgische als de Nederlandse songfestivalkandidaat van dit jaar maken kans op een regionale EMA van MTV. Laura Tesoro maakt kans om de Best Belgian Act te worden en Douwe is als Best Dutch Act in de running. De awards worden op zondag 6 november uitgereikt in Ahoy in Rotterdam.

Tijdens de MTV Europe Music Awards, een show die jaarlijks op heel wat populariteit kan rekenen, worden artiesten en muziekmakers in de bloemetjes gezet door verschillende EMA’s uit te delen. In de hoofdcategorieën zijn het vooral Beyoncé, Adele, Justin Bieber en Kanye West die hun overwinningsspeech al best voorbereiden. Ze zijn namelijk verschillende keren genomineerd voor een award.

Songfestivalartiesten maken kans 

Artiesten of muziekmakers die vooral regionaal bekend zijn, maken ook kans om een prijs mee naar huis te nemen. Zo is onze eigenste Laura Tesoro als Best Belgian Act genomineerd. Weer mooi nieuws voor haar! Eerder deze week werd ze ook al toegevoegd aan de lijst met artiesten die zullen optreden tijdens de Night of the Proms. Ze neemt het op tegen Lost Frequencies, Emma Bale, Woodie Smalls en Tourist Lemc.

Ook Douwe Bob mag zich vanaf nu een MTV EMA-genomineerde noemen. Enkel Broederliefde, Julian Jordan, Ronnie Flex en Sam Feldt weerhouden hem van de prijs. Verder maken ook Amir, Emma Marrone, Francesca Michielin, Cleo en Margaret (met Cool Me Down kandidate in de Poolse voorronde) kans op een regionale EMA. De zanger van Slow Down heeft alvast een thuisvoordeel, want de awards worden op zondag 6 november uitgereikt in Ahoy in Rotterdam. Je kan vanaf nu al beginnen stemmen op je favorieten.

Advertentie