Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSUNCATEGORIZED

Laura Tesoro en Ilse Delange volgend jaar in ‘Liefde voor Muziek’

Het nieuwe seizoen van liedjesprogramma Liefde voor Muziek mag twee Songfestivaldeelneemsters verwelkomen. De naam van Laura Tesoro was al gevallen. Onze kandidate van 2016 krijgt gezelschap van de zangeres die samen met Waylon Nederland naar de tweede plaats op het Songfestival van 2014 bracht; Ilse Delange.

Naast Laura Tesoro en Ilse Delange duiken Stef Kamil Carlens, Milow, Kommil Foo, Jan Leyers (mee op het Songfestivalpodium in 1991) en Eurosong-deelnemer Bart Kaëll op in het populaire programma op VTM. Wanneer het vijfde seizoen van Liefde Voor Muziek zal beginnen is nog niet bekend. Het concept blijft hetzelfde: de artiesten gaan naar een nieuwe bestemming en coveren daar liedjes voor en door elkaar. Het programma gaf in het verleden een boost aan de carrières van onder andere Stan Van Samang, Dana Winner, Niels Destadsbader, Belle Perez en Kate Ryan.

‘Ik ben ontzettend blij en vereerd om gevraagd te zijn voor Liefde voor Muziek. Mijn eigen invulling geven aan de liedjes van deze geweldige artiesten is een mooie uitdaging’, zegt Delange in een persbericht.

Advertentie