EX-DEELNEMERS

Laura Tesoro en Natalia op ‘Het Grootste Café’

Na een geslaagde eerste editie vorig jaar in Antwerpen trekken cafébazen Peter Van de Veire en Miguel Wiels op 30 april naar Hasselt voor Het Grootste Cera Café.

Onder andere Paul de Leeuw en Clouseau maakten er vorig jaar nog een groot feest van in de Antwerpse Lotto Arena. Voor de tweede editie verhuist het feest naar de Hasseltse Ethias Arena waar enkele topartiesten hun opwachting zullen maken in Het Grootste Cera Café waar Peter Van de Veire en Miguel Wiels andermaal het bier rijkelijk doen zullen vloeien.

De affiche dit jaar is er eentje om naar uit te kijken, want de organisatie pakt uit met muzikale combinaties die je nergens anders zult terugvinden. Men belooft zelfs een gigantische toog als catwalk te installeren waarop artiesten als Ian Thomas en Niels Destadsbader hun opwachting zullen maken. Milk Inc hield vorig jaar een sabbatjaar, maar is helemaal klaar om er weer in te vliegen. De groep rond Regi en Linda bestaat twintig jaar en dat mag uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook The Dinky Toys zorgen voor een comeback. Ze brachten 25 jaar geleden My Day Will Come uit en vonden het een geschikt moment om een eenmalige reünie te plannen in Het Grootste Cera Café.

Wie Eurosong 2004-finaliste Natalia graag nog eens aan het werk wil zien, mag het concert in Hasselt niet missen. Het is immers haar enige optreden in het voorjaar en bovendien zal ze voor het eerst met de Café Flamand-band te zien zijn. Ook Krapoel In Axe, Free Souffriau en Jonas Van Geel tekenen present, net als onze Belgische songfestivalhoop Laura Tesoro. Zij reist binnenkort af naar Stockholm voor haar songfestivalavontuur, maar niet zonder de Ethias Arena te trakteren op het funky What’s The Pressure. Songfestival.be is er alvast bij om Laura veel succes te wensen voor ze afzakt naar Zweden.

Wie tickets wil bemachtigen, moet zich haasten naar de officiële website, waar kaartjes aan 35 en 42 euro te koop zijn.

Advertentie