Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Laura Tesoro en Niels Destadsbader presenteren nieuwe talentenjacht op VTM

In 2017 komt er nieuwe talentenjacht op VTM, gepresenteerd door Laura Tesoro en Niels Destadsbader. In de show gaan de twee op zoek naar nieuw mannelijk zangtalent. Jonge zangers met een goede stem die samen een nieuwe Nederlandstalige popgroep zullen vormen. Voor Laura, onze songfestivaltrots van dit jaar, is dit al het tweede tv-programma dat ze mag presenteren aan de Medialaan.

Het gaat hard voor Laura Tesoro! Enkele weken geleden werd aangekondigd dat de zangeres van What’s the Pressure samen met Koen Wauters het nieuwe seizoen van Belgium’s Got Talent zal presenteren, en nu raakt bekend dat Tesoro ook in 2017 als presentatrice op VTM zal te zien zijn. Laura en Niels Destadsbader presenteren begin 2017 namelijk een gloednieuw programma waarin ze op zoek gaan naar nieuw, mannelijk zangtalent. Jonge zangers met een goede stem die samen een nieuwe Nederlandstalige popgroep zullen vormen.

😮 BIG NEWS! In 2017 gaan we op zoek naar een echte Vlaamse jongensgroep! :oEn de inschrijvingen zijn meteen geopend!

Geplaatst door VTM op donderdag 25 augustus 2016

De jongens zullen in een reeks audities en liveshows de kijker en een professionele jury moeten overtuigen. Bij de laatste show moet dan duidelijk worden wie de favorieten zijn, en wie het best met wie in een groep kan samenwerken. Zo wordt meteen een nieuwe groep samengesteld die alles in huis heeft om de nieuwe Nederlandstalige popsensatie van Vlaanderen te worden. Of het uiteindelijk een duo, trio of kwartet wordt, zal afhangen van het ontdekte talent zelf en de mogelijke combinaties. Minimumleeftijd om mee te doen aan de show is 18 jaar. De zoektocht naar het nieuw talent wordt in het voorjaar van 2017 op het scherm verwacht. Een maximum leeftijd is er niet. Schrijf je nu al in!

Advertentie