Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Loïc Nottet brengt eindelijk opvolger van ‘Rhythm Inside’ uit

Million Eyes, dat is de titel van de langverwachte nieuwe single van onze songfestivaltrots Loïc Nottet. Fans wachten al meer dan een jaar op nieuw werk van de jongeman. Deze nieuwe single is de voorbode van zijn eerste plaat. Die cd komt pas uit in de lente van 2017.

Hij bracht Rhythm Inside uit op single, scoorde met datzelfde liedje op het songfestival van 2015 in Wenen, won kort daarna de populaire televisieshow Danse avec les Stars in Frankrijk en verdween dan uit de spotlights. De carrière van Loïc Nottet kende meteen een blizstart, maar toch kwamen er nooit nieuwe releases die hem nog populairder zouden maken. Loïc kende geen haast en wilde in alle rust de studio induiken.

Debuutplaat is voor de lente van 2017

Via verschillende berichtjes op sociale media kwamen fans te weten dat Nottet wel degelijk nog steeds aan een album aan het werken was. Die opnames zijn naar alle waarschijnlijk achter de rug. Nieuwe single Million Eyes is het eerste resultaat dat hij op ons los laat. De zanger koos weer voor een song met een originele sound. Million Eyes klinkt als een moderne pop ballad. Je kan de opvolger van Rhythm Inside online downloaden via iTunes of streamen via bijvoorbeeld Deezer.

Hij nam opnieuw een ‘duistere en donkere’ videoclip op. Die melancholie lijkt zijn handelsmerk te gaan worden. Door zo lang te wachten met het uitbrengen van nieuwe muziek loopt de zanger nu het risico dat deze nieuwe single niet meteen zijn weg zal vinden naar de radio’s en hitlijsten.

play

Hij blijft ondertussen populair in Frankrijk. Verschillende muziekwebsites én de webpagina van Danse avec les Stars berichtten al over zijn nieuwe release. Het blijft intussen wachten op die debuutplaat. Die komt er aan in de lente van 2017. Het zal een ‘conceptplaat’ worden waarbij de verschillende liedjes op het album een heel verhaal zullen vertellen. De toekomst zal ook moeten uitwijzen of en wanneer Loïc Nottet op tournee zal gaan met zijn nieuwe muziek.

We plaatsten een foto van de hoes op onze pagina op Instagram!

Advertentie