Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Mikolas Josef brengt ‘Me Gusta’ uit

Mikolas Josef, die succesvol zesde werd tijdens de laatste editie van het Songfestival, heeft een nieuwe single klaar, Me Gusta.  

Sinds zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival 2018 is hij druk bezig geweest met het schrijven van nieuwe muziek, in samenwerking met tal van producers van over de ganse wereld. Zo werkte hij samen met Joacim Persson en Sebastian Arman, bekend van de songs If Love Was a crime en Beautiful Mess. Op 5 oktober, één dag na zijn 23ste verjaardag, werd dan zijn langverwachte nieuwe single Me Gusta uitgebracht dat, ondanks de Engelse tekst, een Spaanse vibe brengt. Het uitbrengen van Me Gusta is een grote mijlpaal voor Mikolas, want deze release komt twee jaar na het schrijven van Lie to me en één jaar nadat hij die song uitbracht.

Maakt song alle verwachtingen van zijn fans waar?

De fans van Josef, tegenwoordig met grijs geverfde haren, zijn het er over eens: deze song heeft de verwachtingen meer dan ooit overtroffen. Het nummer op zich zit zeer sterk in elkaar met een positieve energie, sexy vibes en een funky fluitpartij. Ondanks dat er overeenkomsten zijn met zijn vorige song, is hij er toch in geslaagd om zijn sound nog meer te ontwikkelen dankzij de Spaanse invloeden.

Bij het maken van de videoclip werd deze keer geen gebruik gemaakt van een kameel, maar wel van een zittende Mikolas op een paard. De clip werd opgenomen in het barokinterieur van het Clementium in Praag.

Album in 2019?

Fans hoeven niet lang te wachten op nieuw werk. Mikolas Josef hoopt rond kerstmis een nieuwe single uit te brengen en een album in de loop van 2019.

Advertentie