Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Nicole & Hugo, Sandra Kim én Dana International sluiten Antwerp Pride af

De organisatoren van de Antwerp Pride zijn het songfestival weer niet vergeten! Verschillende bekende artiesten die deelnamen aan de muziekwedstrijd zakken nu zondag af naar de Grote Markt om er mee feest te vieren.

Onze Belgische trots Sandra Kim en de Israëlische diva Dana International zullen optreden tijdens het Closing Festival van de jaarlijkse Antwerp Pride. Dana sluit als headliner het programma af. Verrassing: showbizzkoppel Nicole & Hugo maakt voor de gelegenheid een kleine comeback om tijdens het concert op te treden. Je kan de artiesten aan het werk zien op zondag 14 augustus. Het Closing Festival start om 14.00. Ook Dez Mona, LaDiva Live en Bonaparte-uitbater DIMI komen langs! De hele Pride loopt in Antwerpen van 10 tot en met 15 augustus. Het Closing Festival is helemaal gratis.

‘We vragen iedereen op tijd te komen, want als de Grote Markt vol is, is ze nu eenmaal vol. Ook vragen we het publiek om rugzakken en grote tassen thuis te laten’, verduidelijkt de organisatie van Antwerp Pride.

Advertentie