Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSUNCATEGORIZED

Ontdek verrassende nieuwe muziekstijl Conchita

Tom Neuwirth – de man die als Conchita Wurst in 2014 het Songfestival won – heeft zijn nieuw muziekproject gelanceerd. Onder de projectnaam WURST brengt hij alternatieve electroliedjes uit. Daar hoort een compleet andere look bij. De Oostenrijker experimenteerde al een tijdje met een nieuw voorkomen. Toch is de vrouwelijke Conchita niet dood en begraven.

Welke kant wil de Oostenrijkse zanger op met zijn carrière? Velen raken er niet meer aan uit. De artiest legt het uit in een persbericht. ‘Van af nu is vriendelijke Conchita het vrouwelijke media-icoon die wereldwijd bekend werd na haar overwinning op het Songfestival. Conchita brengt glampop en diva-liedjes. Aan de andere kant is er de mannelijke nieuwkomer WURST. Hij doet lekker zijn ding en brengt sexy en meeslepende dansliedjes waarin je meer te weten komt over de persoonlijkheid van Tom.’

Twee nieuwe singles

WURST brengt alternatieve elektronische muziek. Fans kregen met Trash all the Glam meteen een voorsmaakje van de muzikale wedergeboorte van Tom Neuwirth. Mysterieuze beats, persoonlijke teksten en veel dance. Dat mag je vanaf nu verwachten van de man. In zijn eerste nieuwe videoclip is hij van kop tot teen te zien in latex.

View this post on Instagram

TRASH ALL THE GLAM link in bio

A post shared by Conchita WURST (@conchitawurst) on

WURST brengt zijn nieuwe liedjes aan een sneltempo uit. Een volledig album komt er – in een beperkte oplage – dit jaar nog aan. Hit Me is de nieuwste single. Daarin zingt de man over zijn stukgelopen relatie.

In die clip is Tom mannelijker dan ooit te zien. Geen pruik meer, maar een platinablonde look. De Oostenrijkse Songfestivalwinnaar heeft in tegenstelling tot vroeger meegeschreven aan alle nieuwe liedjes. Albin Janoska is zijn producer, terwijl Eva Klampfer (‘Lylit’) ook voor teksten gezorgd heeft.

play

Het is duidelijk: Tom leeft zich als WURST uit op een volledig nieuwe manier. Vrouwelijke Conchita is dus even met vakantie, maar duikt ooit wel weer op. Ook met een nieuw kapsel? Want op de laatst verschenen foto’s was ze kaal te spotten.

Advertentie