Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Patricia Kaas en Sertab Erener komen naar Nederland

Nederland mag binnenkort twee populaire zangeressen verwelkomen voor enkele unieke concerten. Zowel Franse zangeres Patricia Kaas als Turkse ster Sertab Erener namen met succes deel aan het songfestival. Erener won zelfs. Kaas komt ook naar België met haar tournee.

Patricia Kaas (foto: Yann Orhan) heeft een titelloos nieuw album uitgebracht en daar hoort ook een heuse tournee bij. Nederland mag de zangeres maar liefst 3 keer verwelkomen. Op 3 mei komt ze naar Eindhoven, een dag later is ze te zien in Groningen en op 7 mei is er haar concert in Utrecht.

Kaas, in 2009 met Et S’Il Fallait Le Faire goed voor de achtste plaats op het songfestival in Rusland, komt ook naar (Franstalig) België. Het tweede concert van haar tournee gaat op 13 januari door in Bergen, een dag later komt ze naar Huy om vervolgens een concert te geven in Louvain-la-Neuve. Op 14 februari is ze te zien in het Koninklijk Circus in Brussel. 28 maart kan je ze ook nog aan het werk zien in Luik.

Alle concertdata zijn makkelijk terug te vinden in de agenda op de officiële site van de gevierde zangeres, via die weg kan je ook tickets kopen.

Sertab in Rotterdam 

Sertab Erener is nog steeds een van de meest populaire zangeressen van Turkije en ze is ook geliefd bij veel Turken die in het buitenland wonen. Ze verwelkomt haar Nederlandes fans dan ook graag tijdens een zeer zeldzaam buitenlands concert. Op zondag 4 december geeft ze een concert in de grote zaal van De Doelen in Rotterdam. Ze zal er vooral haar recente plaat Kirik Kalpler Albümü promoten, maar ook haar oude hits zullen de revue passeren. Afwachten of ze ook Everyway That I Can, het liedje waarmee ze in 2003 het songfestival won, zal zingen. Tickets zijn online te koop.

play

 

Advertentie