EX-DEELNEMERS

Producer Whitney Houston zorgt voor nieuwe single Natalia

Natalia heeft een speciaal kerstcadeau voor haar fans: een nieuwe single! De ballade Synchronize werd geschreven en geproducet door Jud Friedman, de man achter successen van onder andere Whitney Houston, Ray Charles en Toni Braxton.

Jud Friedman was al (mee) genomineerd voor Oscars, Grammy’s en Golden Globes en had al succes met Run To You van Whitney Houston, uit de kaskraker The Bodyguard. Nu hielp hij Eurosong-zangeres Natalia aan haar nieuwe liedje. Synchronize is een gevoelige ballade waarin de vibe van Friedman goed te horen is. Je kan de single downloaden via iTunes of streamen via Spotify.

 

De nieuwe single is een voorbode van het in april te verschijnen album In My Blood Deluxe Edition, waarop ook enkele nieuwe songs zullen prijken en het beste van Natalia’s deelname aan Liefde Voor Muziek op VTM. Ze is binnenkort te zien in het populaire muziekprogramma, naast Clouseau (songfestivaldeelnemers in 1991) en voormalig Eurosong-presentator Bart Peeters. Het ideale moment voor een nieuwe release dus. Na het uitbrengen van de deluxe versie vat Natalia een hernieuwde In My Blood Tour aan. De zangeres zal andermaal Vlaanderen doorkruisen en haar fans laten genieten van haar power.

Advertentie