Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSALGEMEEN

Sandra Kim brengt single uit met Regi

Vierendertig jaar geleden won Sandra Kim het Eurovisiesongfestival in Bergen. Nu mag ze zich de winnares noemen van het eerste seizoen van The Masked Singer. Wekenlang zong ze de sterren van de hemel en daardoor krijgt ze nu eindelijk de erkenning die ze verdient. Het avontuur brengt echter ook nog leuk nieuws: een nieuwe single. De single is een samenwerking met dj en producer Regi.

Weken lang stond iedereen voor het vraagteken: wie is de Koningin in het eerste seizoen van The Masked Singer in België. Nu het masker af is, weten we dat het onze enige Belgische winnares van het Songfestival, Sandra Kim, is. De overwinning maakte haar heel emotioneel zei ze achteraf. ‘Niemand zag het, maar toen mijn naam werd genoemd, heb ik gehuild onder het masker. Ik ben heel trots de eerste winnaar van dit mooie programma te zijn’, aldus Sandra.

Nieuwe single

Nu het masker af is, is het tijd om haar muzikale carrière nieuw leven in te blazen. Samen met Regi nam ze de titelsong van het programma onder handen. Who You Are is een cover van de band The Who en krijgt dus nu een nieuwe versie gezongen door Sandra Kim.

Lees hier alles over de deelname van Sandra Kim en bekijk alle spectaculaire optredens nog eens terug.

Sandra Kim wint ‘The Masked Singer’

Advertentie