Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Sennek keert terug met intieme Songfestivaltournee

Sennek, onze Belgische Songfestivalkandidate van 2018, is terug van weggeweest. De zangeres van A Matter of Time pakt binnenkort uit met een gloednieuwe tournee in Vlaanderen, helemaal in het teken van het Eurovisiesongfestival. Met Sennek, Eurovision Unplugged, brengt ze bekende en minder bekende Songfestivalhits in een intiem, jazzy kader opnieuw tot leven. Binnenkort zijn de nummers ook terug te vinden op Spotify.

‘It’s just a matter of time’, moet Laura Groeseneken, alias Sennek, gedacht hebben. Na haar Songfestivalavontuur in Lissabon vier jaar geleden werd het lange tijd stil rond de Leuvense zangeres, maar nu is ze terug met een nieuwe theatertournee rond het Eurovisiesongfestival.

Geen glitter en glamour, wel velvetrode zeteltjes en intimiteit

Sennek zal voorlopig vier shows brengen in Vlaanderen. Ze geeft het startschot van haar theatertournee Sennek, Eurovision Unplugged in Beernem op 12 december 2022 en sluit af in Bonheiden op 25 mei 2023. Welke nummers, en hoe de zangeres ze precies zal brengen, is voorlopig nog eventjes geheim. Wie echter glitter en glamour verwacht, is er alvast aan voor de moeite. ‘Het wordt een intieme avond, met velvetrode zeteltjes, warme podiumlichten en upright bass’, klinkt het in een persmededeling. De zangeres zong in het verleden al verrassende Songfestivalcovers op radio en tv. Zo kom je al een klein beetje te weten waaraan je je mag verwachten.

play

Hieronder de data, locaties en de link naar tickets.

  • 12 december 2022, O.C. De Kleine Beer, Beernem;
  • 20 januari 2023, De Melkerij, Zemst;
  • 27 januari 2023, GC De Wildeman, Herent;
  • 25 mei 2023, GC Blikveld, Bonheiden

Tickets en info: TOUR | SENNEK music

Momenteel werkt Sennek ook aan een EP met Songfestivalhits, die binnenkort beschikbaar is op Spotify.

Songfestivalavontuur afsluiten

Sennek verdedigde in 2018 de Belgische tricolore op het Eurovisiesongfestival in Lissabon met het krachtige en melancholische A Matter of Time. Ze strandde toen nipt in de halve finale, maar de zangeres kan het Songfestival tot op heden niet loslaten. Met deze theatershows wil ze naar eigen zeggen dat mooie avontuur voor zichzelf afsluiten en daarna op zoek gaan naar nieuwe muzikale paden.

Advertentie