Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Songfestival krijgt bittere nasmaak voor Lisa Angell

Met een 25ste plaats kan de passage van Lisa Angell op het Eurovisiesongfestival niet echt een succes genoemd worden, integendeel. Het werd een zoveelste afgang voor Frankrijk. Angell kreeg achteraf heel wat kritiek, maar dat kruipt blijkbaar niet in haar koude kleren.

De Franse minister van cultuur Laurent Fabius liet zelfs van zich horen. Hij vond het optreden van Lisa oubollig. ‘Het kwam precies uit de tijd van toen er nog geen televisies uitgevonden waren’, claimde hij kwaad.

Toen het songfestival er op zat bleef Lisa Angell bewust weg uit de media. In een interview met LDPeople kwam ze toch terug op haar tijd in Wenen. Angell blijft kalm onder de kritiek en lijkt het te kunnen relativeren. ‘Ik was voorbereid op een slecht resultaat, dat is mijn instinkt’, zegt ze. ‘De minder goede dingen in het leven probeer ik zo snel mogelijk te vergeten. Ik ben op een leeftijd gekomen dat mijn jarenlange ervaring mij helpt om beter om te gaan met bepaalde zaken. Ik beleefde toch maar mooi mijn droom.’

Advertentie